BLOG 8 Uit het veld geslagen

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 11:47

Na een lange tijd van afwezigheid, wil ik de draad weer oppakken.  Mijn afwezigheid had te maken met mijn gezondheid. MIjn Pericarditus was opgelaaid en de stress vierde hoogtij. Stress kost veel energie en op die momenten heb ik niet de kracht om blogs te kunnen schrijven.

 

Voor mij is het schrijven van Bloggs (ik denk) een stukje verwerking voor mezelf, een stuk ontwikkeling, een bijdrage leveren aan mensen die ook PTSS hebben of mensen die ermee te maken hebben , informatie vergaren om een boek te kunnen schrijven met dezelfde strekking als deze website.........maar elke keer is het het schrijven van een blog voor mij ook confronterend en daardoor best inspannend. Op het moment dat ik dan teveel andere dingen heb die energie kosten, laat ik het schrijven van een blog achterwege. Dat is ook een stukje zelf bescherming om een angst of paniekaanval maar geen kans te geven om mogelijk te kunnen ontwikkelen. 

 

De andere kant is dat ik weet dat het schrijven van een blog veel voordelen oplevert maar ik toch weerstand ervaar om er weer aan te beginnen. Ik forceer mezelf niet maar probeer mezelf blijvend te motiveren en nu is het moment daar dat ik de 'drempel' weer overwonnen heb!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.